Like Leaves in Autumn

Project: Restructuring of the thermal salt spring in Lüneburg including the extension of the changing area and newly designed fitness centre
Products: Invision leaves nature; Invision birch
Planning:  bs2architekten GmbH, Hamburg
Photographer: Lena Günther, bs2architekten, Hamburg

 

At the SaLü in Lüneburg wellness is not limited to the pool and sauna world. Also the newly constructed changing area offers a pleasant atmosphere which is mainly the result of the harmonious colours and materials selected. Warm fall colours were subtly combined and are a perfect match for Invision leaves nature. Plastic sheets with embedded delicate leaves were used as panelling for the lighting elements next to the hair dryers. The adjacent fitness studio displays an interesting way to use Invision. The screen wall in the foyer consists of Invision birch with embedded birch twigs, attractively combined with a row of rustic birch trunks.

*Please click on the picture for a larger view
back